#MDW2020

#HHW2020

about

Summer Camp har arrangerats sedan 2009 och är ett av Sveriges främsta dansläger med fokus på streetdance. Under veckan tränar vi Hip Hop, House, Locking, Popping och Breaking. Lägret riktar sig åt ungdomar som redan är aktiva och vill ta sin dans till en ny nivå.

Lägret hålls mellan mån-fre och innehåller tre klasser per dag i Fryshusets nya lokaler i Folkets Park. Vid bra väder är vi utomhus. Anmälan är bindande och pga av få platser är det viktigt att du är säker på att du kan medverka hela veckan.

Kan du inte delta på hela campet så finns möjlighet att delta på en öppna workshops varje dag.

Lägret arrangeras av: Fryshuset Malmö, Malmö Stad & Kulturföreningen IVER

Registrering

Anmälan till Summer Camp (3 klasser per dag) är gratis men bindande! Anmäl dig här

Anmälan till Workshop. Anmäl dig här

Lärare

Joanna Skywalker - Popping    

Joanna är förutom dansare även aktiv inom olika konstområden såsom utförande, undervisa, koreografera, musikvideos, konstfilmer och deejaying. Hon har jobbat med flera stora teaterproduktioner i Sverige, Danmark och Kina. Hon har också rest mycket med sin dans bla till Kuba, Elfenbenskusten, USA, Tyskland, Frankrike, Svalbard, Kroatien, England och Österrike.

Theresa - Locking, Hip Hop, Breaking

Theresa är en mångsidig dansare som har jobbat inom streetdance scenen sedan 2005. Hennes främsta dansstilar är hiphop, popping, locking och house, men hon har även ett starkt intresse för kulturella danser och har spenderat mycket tid på research resor, vilket syns i hennes dansuttryck.

Madeleine Ngoma - Hip Hop, House

Madde är både dansare, performance artist och hostess. Hon är bland annat med i dans- och performance grupperna Dokidoki och JUCK. Under våren 2018 har du kunnat se henne på riksturné med föreställningen ‘’Fatta! med Cleo & JUCK’’.

Schema Summer camp

Mån-Fre

10.00-11.30

13.00-14.00

14.15-15.30

Schema Öppen Workshop

Mån-Fre

13 - 14:30


_________________________________________

Covid 19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Stanna hemma vid symtom på covid-19. Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta på lägret alls. Insjuknar man under tiden man är på lägret ska man gå hem direkt

Vi ber alla deltagare att hålla avstånd till varandra under hela tiden man vistas på lägret.

Vi ansvarar för att inte ta in fler personer i lokalen än vad lokalen tillåter för att alla ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi har också valt att om vädret tillåter hålls klasserna utomhus.

Utrustning ska inte delas med varandra. Detta kan t.ex. gälla vattenflaskor, munskydd m.m. För inresande med kollektivtrafik hänvisar vi till folkhälsomyndighetens rekommendationer att använda munskydd när deltagarna reser med kollektivtrafik helgfria vardagar kl. 7-9 och kl. 16-18 där platsbiljetter inte erbjuds.


GET TICKETS

program & tickets

Anmälan är gratis men bindande.

No items found.

line up

DJ

TBA - MORE INFORMATION COMING SOON

MC / HOST

No items found.

TEACHER

TBA - MORE INFORMATION COMING SOON

JUDGE

No items found.

DANCE COMPANY

TBA - MORE INFORMATION COMING SOON

DIRECTOR

TBA - MORE INFORMATION COMING SOON

ARTIST

registration & rules

RELATED NEWS

Summercamp 2021

FOLLOW us on social media

Follow us @malmodanceweek and @hip_hop_weekend

INSTAGRAM
No items found.
Presented by
Partners
No items found.
Supporters
No items found.